11 apr

Masterclass ‘Healing Lyme and Co-Infections’ met dr. Richard Horowitz

Wanneer:
19 juni 2019 – 20 juni 2019 hele dag
2019-06-19T00:00:00+02:00
2019-06-21T00:00:00+02:00
Waar:
De Nieuwe Liefde
Da Costakade 102
Amsterdam
Kosten:
95 EUR

“Op 19 juni 2019 organiseert de Lymevereniging een masterclass met dr. Richard Horowitz voor artsen en therapeuten. Ook patiënten kunnen erbij zijn, want de Lymevereniging stelt 30 plekken beschikbaar voor geïnteresseerde en gemotiveerde patiënten. 

Dr. Horowitz is één van de meest vooraanstaande Amerikaanse Lyme-artsen en was een mede-oprichter van ILADS. Hij schreef twee best-sellers over het behandelen van chronische Lyme en co-infecties, heeft vele Lyme-behandelaars opgeleid, en behandelde meer dan 13.000 Lyme-patiënten. Ook is hij adviseur van het Amerikaanse congres over hoe te komen tot betere Lyme gezondheidszorg.

Tijdens de ééndaagse masterclass gaat dr. Horowitz in op de volgende thema’s:

  • Lyme en chronische ziekte: een introductie
  • Het gebruiken van de Horowitz MSIDS Questionnaire bij de diagnose
  • De 16 punten van het MSIDS (Multiple Systemic Infectious Disease Syndrome) model
  • Tekenbeet coïnfecties: presentatie, diagnose, behandeling
  • Het roteren van antibiotica en natuurlijke middelen bij de moeilijk te behandelen Lymepatiënt
  • Behandeling van de complexe Lyme-patiënten: klinische casussen en behandelmogelijkheden

De masterclass is bedoeld voor zorgverleners, maar de Lymevereniging stelt 30 plekken beschikbaar voor geïnteresseerde en gemotiveerde patiënten. Deze speciale patiëntenkaartjes kosten €25. Ben je lid van de Lymevereniging, ben je het Engels goed machtig, heb je Horowitz zijn boek(en) gelezen en wil je voor zo’n kaartje in aanmerking komen, meld je dan hier aan. Dat kan t/m vrijdag 17 mei. Je hoort een maand van tevoren van ons of je een plek hebt gekregen.

Overigens is dit niet de enige kans om dr. Horowitz live te horen spreken en om vragen te stellen. Op donderdag 20 juni (de dag na de masterclass) organiseert de Lymevereniging een patiëntenmiddag ‘This Is Why’ in theater de Flint in Amersfoort, waar dr. Horowitz het in eenvoudiger taal over Lyme zal hebben. Hij zal worden geïnterviewd door Fred Verdult. Ook zal onze favoriete singer-songwriter Jesse Ruben optreden tijdens deze middag.

Kaartjes voor de masterclass en de patiëntenmiddag in de Flint zijn binnenkort op deze pagina beschikbaar. We houden je op de hoogte.

Tip: geef vooral ook door aan je eigen zorgverlener dat deze masterclass eraan komt. Dé kans om meer te leren over de behandeling van chronische Lyme en coïnfecties van één van de beste behandelaars, met decennia ervaring.

Ben je patiënt, en wil je in aanmerking komen voor een plek in de masterclass voor zorgverleners (€25) geef je dan hier op.
Ben je arts, therapeut of zorgverlener en wil je deelnemen aan de masterclass (€95 /€120) , stuur de lymevereniging dan alvast een mailtje om op de deelnemerslijst te komen. Je krijgt bericht zodra de kaartjes beschikbaar zijn.”

Bron: www.lymevereniging.nl
Please follow and like us: